Ministri Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Z.Eduart Shalsi zhvilloi nje takim pune me antaret e Dhomes se Tregtise dhe Industrise Gjirokaster mbi problematikat e ndryshme te tyre.Gjithashtu i shoqeruar edhe nga Kryetari Dhomes zhvilloi vizita ne disa prej bizneseve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *