Takim i organizuar ne Ambasaden Shqiptare ne Hungari me disa antare te Dhomes se Tregtise dhe Industrise Gjirokaster nen kujdesin e vecante te vet Ambasadorit Z.Arjan Spasse dhe bashkeshortes se tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *