Njoftim per anetaret e Dhomes se Tregtise dhe Industrise Qarkut Gjirokaster

Dhoma e Tregtise dhe Industrise Qarkut Gjirokaster njofton te gjithe anetaret e saj se do te zhvilloje zgjedhjet per organet drejtuese te kesaj Dhome per 4 vjecarin e ardhshem.Zgjedhjet do te mbahen ne datat 16.04.2019 dhe 19.04.2019 prane ambienteve te Dhomes se Tregtise dhe Industrise Qarkut Gjirokaster.

Procesi votimit do te hapet ne oren 09:00 dhe do te mbyllet ne oren 17:00.