Takim Me Ministren e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Znj.Sonila Qato,Ministren e Kultures Znj.Mirela Kumbaro dhe Deputetin Z.Flamur Golemi me bisneset e qarkut te jugut

[easy_image_gallery gallery=”864″]

Takim Me Ministren e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Znj.Sonila Qato,Ministren e Kultures Znj.Mirela Kumbaro dhe Deputetin Z.Flamur Golemi me bisneset e qarkut te jugut

[easy_image_gallery gallery=”864″]