Vizite e bisneseve te artizanatit ne panairin “Produkte dhe artikuj artistike dhe turizmit”,mundesuar nga bashkepunimi Dhomes Tregtise dhe Industrise Gjirokaster dhe Kompanise Alfa expo,Greqi